SITNESS H2

Rad u stojećem položaju je totalno in. Ali ko je u stanju duže stajati na poslu? Zato smo mi u Topstaru dizajnirali (ili kreirali) novo H1 alternativno rješenje za stajanje/sjedenje. Baza je kompletno redizajnirano podnožje postolja koje svojim specijalnim profilom nudi udobnost pri okretnom sjedenju. Time se omogućava sportski način rada na različitim visinama sve do visine stojeće radne stanice. H2 podsjeća na gazište skejtborda, koje je savršeno za rad u kancelariji ili za kraće „zajedničke stanke na nogama“ (ili „susrete“ – što zvuči bolje). I to zahvaljujući tome što se model H2 SITNESS može brzo montirati za spontani kratki sastanak bilo gdje jednim potezom iz ručnog zgloba.

Oprema

Podešavanje visine sjedišta u raznim pozicijama pomoću crnog lakiranog sigurnosnog plinskog podizača, poluga za otpuštanje smještena ispod sjedala, čista plinska opruga cilindra (samočisteći mehanizam za odstranjivanje masnog filma)
Apsolutna inovacija kod ovog proizvoda je patentirano podnožje, u potpunosti izrađeno od termoplastične sintetike (TPU) i podijeljeno u pojedinačne segmente (termoplastični poliuretan)
Podnožje se optimalno prilagođava terenu i nagibu poput sportske obuće visoke tehnologije. Stolac stvara jedinstven način kretanja, krajnje dinamično ali i stabilno i čvrsto
Okvir postolja je od crnog poliamida, u kombinaciji sa obojenim podnožjem i sintetičkim aplikacijama u crnoj boji

Dimenzije

Visina sjedišta 57-77 cm
Širina sjedišta /-dubina 45 cm / 20 cm
Promjer podnožja 35 cm

Opcionalno

Povezani proizvodi