SITNESS RS SPORT PLUS

Sa ovim modelom, nova generacija igraćih stolica otpočinje novi krug. Moderni maskirni uzorci u sjajnim, živopisnim bojama ili sa crnim mrežastim izgledom. Neće samo igračima srca brže zakucati!
Proširenja koja donosi Sitness RS Sport pružaju poboljšan sportski osjećaj. Bočne strane i ugrađeno sportsko sjedište Sitness RS Sport PLUS modela korisniku nude neophodnu podršku i stabilnost, čak i za vrijeme najbrže utrke. Povrh toga, ova igraća stolica proizvedena u Njemačkoj dolazi sa magnetnim jastučićima za donji dio leđa, kao lumbalni oslonac i naslon za glavu, koje se opcionalno može naručiti kako bi se povećala „pokretna“ udobnost kvalitetnog sjedenja. Time se leđima pruža optimalna podrška i zaštita, tako da je u igranju zagarantovana dugotrajna zabava bez narušavanja zdravlja leđa igrača.

Oprema

Visina sjedišta adjustable u raznim pozicijama by safety deep gaslift
Visoki prozračni mrežasti naslon za leđa modernog maskirnog izgleda, sa tapaciranim obrubom bočnih strana presvučenim umjetnom kožom u odgovarajućoj boji i ugrađenim naslonom za glavu
Veliko lijevano sjedište za najveću udobnost sjedenja sa neprimjetno ugrađenim Sitness zglobom za trodimenzionalnu pokretljivost, sa tapaciranim obrubom bočnih strana presvučenim umjetnom kožom u odgovarajućoj boji
Sinhro mehanizam za sinhrono podešavanje ugla sjedišta i naslona, zatezanje pojedinačno podesivo prema tjelesnoj težini, zaključavanje u raznim pozicijama, uklj. podešavanje dubine sjedišta (klizeće sjedište)
Veliko i čvrsto postolje od poliamida u crnoj boji opremljeno je zakočivim duplim sigurnosnim točkićima modernog prečkastog dizajna, prikladnim za mekane podne obloge (tepihe)
Uključeni rukonasloni „TW3“ podesivi po visini, širini i dubini

Dimenzije

Visina sjedišta 45-55 cm
Širina sjedišta 49 cm
Dubina sjedišta 42-49 cm
Visina naslona 97 cm
Ukupna visina 142-152 cm

Opcionalno

Povezani proizvodi