UDOBNO I ZDRAVO SJEDENJE

SA SITNESS TEHNOLOGIJOM IZ TOPSTARA

SITNESS

Patentirana Sitness tehnologija razdvaja krutu konekciju između donjeg dijela stolice i sjedišta i stvara dinamičku konekciju između ta dva dijela.

KREĆI SE PAMETNO! - S FELIX NEUREUTHER I TOPSTAROM

Felix Neureuther se zalaže za kretanje kao niko. Godinama je angažovan na svojoj kampanji pod nazivom „Kreći se pametno!“ koja za cilj ima da potakne što više kretanja, kako za vrijeme nastave tako i inače u svakodnevnom životu djece. Zato što kretanje, između ostalog, promoviše i jača koncentraciju i proces učenja, a istovremeno prevenira stres. Promoviranje kretanja od najranijeg djetinjnstva i nadalje predstavlja zajednički cilj kojeg dijele Felix Neureuther i TOPSTAR.

TOPSTAR je dugi niz godina bio posvećen Sitness kolekciji i brojnim patentiranim sistemima za 3D kretanje u svim svojim stolicama u cilju zdravijeg i opuštenijeg ambijenta za rad i učenje kod kuće i u kancelarijama.

NOVA SITNESS KOLEKCIJA

Rezultat tih nastojanja je Sitness kolekcija sa mnoštvom novih proizvoda, koja uvodi/donosi kretanje u sjedenje, učenje i rad kako kod djece od njihovih najranijih dana tako i kod odraslih, na taj način cjeloživotno promovišući koncentraciju i pažnju, odnosno obazrivost. Sjedenje u pokretu, stolovi koji rastu sa vama i podloga za stajanje koja donosi zabavu i fitness u svakodnevni život. Radno mjesto postaje Sitness Studio.

KARAKTERISTIKE

Svi stolovi iz serije Sitness X Up opremljeni su praktičnim držačem za tablet / pametni telefon.

SITNESS X držač za tablet

SITNESS X DRŽAČ ZA TABLET​

OPREMA

SEF

DRŽAČ ZA ČAŠE

DRŽAČ ZA RUKSAK

DRŽAČ ZA KNJIGE

CONTAINER BLUE

CONTAINER GREEN

CONTAINER GRAY

CONTAINER ORANGE

CONTAINER PINK

SITNESS X MAT BLUE

SITNESS X MAT GREEN

SITNESS X MAT GRAY

SITNESS X MAT ORANGE

SITNESS X MAT PINK