sitness

UVIJEK U POKRETU. NAPROSTO ZDRAVO SJEDIŠTE.

Sitness stolice imaju dinamičku konekciju između donjeg okvira podnožja stolice i sjedišta. To omogućava potpuno novi osjećaj sjedenja koji trajno aktivira, trenira i razvija mišiće leđnog pojasa – sam od sebe! Sitness okretne stolice i alternativna rješenja za sjedenje treniraju vaša leđa i kičmeni stub. Rasterećuju međupršljenske diskove i pružaju trajnu slobodu kretanja za vrijeme sjedenja. Prilikom sjedenja dodatno stimulišu cirkulaciju, poboljšavaju sposobnost koncentracije i povećavaju motivaciju. Sve to omogućava potpuno novi osjećaj prilikom sjedenja.

SITNESS POKREĆE!

Svako provede više od 10 sati dnevno u sjedećem položaju. Toliko mnogo vremena naprosto niko ne bi trebalo da provodi na nekvalitetnim stolicama – jer to može dovesti do lošeg držanja tijela i bolova u leđima.

Patentirana Sitness tehnologija naših stolica obezbjeđuje trodimenzionalni sjedeći položaj i održava vas u pokretu dok sjedite. Sloboda kretanja u svakom smjeru garantuje aktivnije sjedenje, koje trenira vaše mišiće leđa bez da ste toga svjesni i pomaže u prevenciji bolova u leđima.

Prednosti Sitness tehnologije?

Trenira vaša leđa i kičmeni stub
Rasterećuje intervertebralne diskove
Garantuje slobodu pokreta
Stimuliše cirkulaciju krvi
Poboljšava sposobnost koncentracije
Povećava motivaciju i posvećenost

SITNESS

Patentirana Sitness tehnologija razdvaja rigidnu konekciju između donjeg dijela stolice i sjedišta i stvara dinamičku konekciju između ta dva dijela.

SITNESS AIR

Nova Sitness Air tehnologija se bazira na zračnim komorama koje su ugrađene u sjedište i time potpomažu trodimenzionalno kretanje za vrijeme sjedenja.